начало ׀ за нас ׀ контакти ׀ ценова листа ׀ поръчки    

    Домакински шевни машини,
     покривни машини и оверлози
     Иглонабивна машина
      TOYOTA
     Парна гладачна преса CLASSIC
      ПОКРИВНИ МАШИНИ
      ОВЕРЛОЗИ
      BERNINA
      NECCHI
     JANOME
    Бродировъчни машини
      JANOME
      BERNINA
     Digitizer ProMB
    Пачуърк = Patchwork
     Janome 7700
    TOYOTA Quiltmaster 226
    Аксесоари
    Списания
    Events = Изложби, уъркшопове
    Шивашки манекени
      ARTHUR
    Ножици
      KRETZER Solingen
    Игли за шевни машини
      ORGAN
    Игли за плетене
     ADDI
    Гоблени
     VERVACO
      LANARTE
      ORCHIDEA
     РИОЛИС
    Списания
      SABRINA
      DIANA
      SPECIAL
      АБОНАМЕНТ
     

 

 

 

 >Домакински шевни машини, покривни машини и оверлози

 TOYOTA

 

TOYОTA   FSL18  -   299,00 лв.

    18 операциионна шевна машина , подходяща за дома. Изпълнява прав бод, зиг заг, илик без обръщане на плата, еластични бодове за съвременните материи, оверлочен бод, тройни бодове. Ако си закупите допълнителен щифт, тази машина може да шие с двойна игла и да имитира покривен шев. Дава възможност за апликиране, бродиране, реприз. Подходяща е за шиене на материи с различни дебелини.

Дори и с нея- най-малкият модел но ТОЙОТА, можете професионално да ушиете дреха от началото до края.

 
TOYОTA   RSR21    - 309,00  лв.
        

      21 операционна шевна машина с разнообразие от оверлочни и еластични бодове, подходящи  за различни материи и дебелини на плата. Чудесна е за по-претенциозните и взискателни клиенти, защото да не забравяме, че апетитът идва с яденето.

    Може би, в началото големият брой бодове ще Ви се стори излишен, но по-нататък ще Ви хареса да имате повече.

 
TOYOTA  JFS18  Jeans - 329,00 лв.

        

     Джинсовата TOYOTA от край време е best seller на марката. JFS18 излезе от заводите в края на 2009 г.   18 операции, съвременен дизайн, уякчена конструкция, допълнително приспособление за преодоляване на дебелите шевове при джинсови облекла, електронен контрол на пробивната сила на иглата.

 Ето за това е най-продаваната шевна машина TOYOTA.

 
TOYОTA   DecormasteR 226     - 399,00 лв.

      

     24 основни операции, с възможност за безстепенно регулиране стъпката на бода. Богатият набор от оверлочни, декоративни и еластични бодове я прави желана за онези, които обичат творчески да експериментират. Има и съвсем нови бодове, които се предлагат само от TOYOTA. Наличието на двойна игла и щифт за втората макара в комплектовката на машината позволяват повече декоративни бодове и имитация на покривен шев.

С този модел лесно ще достигнете до желаното съвършенство в изработката, както на дрехи, така и на декорация за дома.

 
TOYOTA Quiltmaster 226 - 449,00 лв. 
     филм на български език виж повече

   24 операционна шевна машина  с уякчена конструкция. Наред с основните бодове прав, зиг заг, илици, този модел разполага и с богат набор от оверлочни, декоративни и еластични бодове. Допълнителното регулиране на гъстотата на бода, автоматичното вдяване и двойният транспорт са също много ценни за всеки, който иска да реализира фантазиите си.

    Към машината освен стандартната окомплектовка от крачета има и 6 допълнителни за бродерия и пачуърк. Ако шиенето е хоби за Вас, това е точния модел ТОЙОТА.

   виж повече

 

 
 TOYОTA    FSG 325   -  499,00 лв.

       

     Топ - моделът на TOYOTA FSG 325 има 25 операции с възможност за регулиране на гъстотата и ширината на всеки от основните бодове; богат набор от бодове за апликиране и куилтване; автоматичен илик в една операция; автоматична вдевачка, регулатор за прецизна настройка на натиска на крачето в зависимост от дебелината на плата;

механизъм за изключване на придвижването на плата при шиене на копчета и машинна бродерия; метален щифт за макарата; повече крачета в стандартната окомплектовка. Този модел шевна машина, освен че удовлетворява и най-високите изисквания на клиентите, е подходящ и за малки ателиета и бутикови производства.

 
 ТОЙОТА - SPA  ново!!

     Шевните машини от новата серия на ТОЙОТА - SPA, са принципно ново решение за качество и надеждност в най-високия клас домакински шевни машини - с хоризонтален въртящ се грайфер. Има нещо, което  ги отличава измежду останалите представители на този клас шевни машини и то е тяхната ергономичност. Тялото на машините е изнесено назад. Това осигурява по-голяма работна площ и директна видимост върху процеса на шиене, без да е необходимо навеждане.

   Машините предлагат голямо разнообразие от програми 34 основни операции при SPA 34 и 26 при SPA 26, възможност за безстепенно регулиране на гъстотата на бода; надеждна автоматична вдевачка; фино регулиране на натиска на крачето в зависимост от дебелината на плата; широк набор крачета в стандартната комплектовка. Всичко това гарантира перфектно изпълнение на шева и лекота при работа. Със SPA машините на TOYOTA ще можете изцяло да насочите вниманието си върху креативността и удоволствието от шиенето.

TOYОTA SPA 34 479,00 лв. TOYОTA SPA 26 449,00 лв.
 
ОВЕРЛОЗИ   TOYOTA
TOYОTA  SL  3314 оверлог  -  589,00 лв.
                        - 4 конечен с дифернциален транспорт
 
TOYОTA  SL  3335 оверлог  -  629,00 лв.
                       -4 конечен с диференциален транспорт и вграден
                         механизъм за пико

     

Характерното при диференциалния транспорт е, че зъбите на машината са съставени от два сегмента, които могат да се движат с различна скорост. Това дава възможност да се постигат някои  ефекти при шиене:

   - за компенсиране  разтеглянето при зачистване на трикотажни платове, е необходимо първия сегмент на диференциалния транспорт да избързва спрямо втория;

- ако искаме да получим обратния ефект - разтегляне на края на плата, трябва да завъртим регулатора в обратна посока, т.е. втория сегмент да избързва спрямо първия. 

 Оверлозите на  TOYOTA могат да се използуват и  като триконечни, като се изключи едната игла.

 
    За разширяване на възможностите им  допълнително предлагаме:
1.      - краче и плочка за пико;
2.      - краче за набор;
3.      - краче за зашиване на ластик;
4.      - краче за сляп бод;
5.      - краче за вложка.
 
  Чанта за шевна машина
виж повече
 

 

 

2001-20011 "Аксиома М" - ООД

"Аксиома М" - СОФИЯ 1504 УЛ. "СИЛИСТРА" № 6 МАГАЗИН 2   тел. 02 / 946 10 08